Διοικητικό Συμβούλιο

Ευάγγελος Γογγολίδης
Πρόεδρος

Ε. Γογγολίδης

Ο Ευάγγελος Γογγολίδης γεννήθηκε στην Μυτιλήνη Λέσβου όπου και τελείωσε το Λύκειο. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) στην Βοστώνη των ΗΠΑ, με υποτροφία του εκεί Πανεπιστημίου, ενώ συμπλήρωμα υποτροφίας έλαβε για δύο έτη από το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Έλαβε το Master το 1987 και το διδακτορικό του το 1990.

Αναλυτικό Βιογραφικό

Φίλιππος Φαρμάκης
Αντιπρόεδρος

Φ. Φαρμάκης

Ο κ. Φίλιππος Φαρμάκης έλαβε το πτυχίο Φυσικής, το 1996, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το 1997 πήρε μεταπτυχιακό πάνω στην Οπτική, Οπτοηλεκτρονική και Μικροκύματα από το National Polytechnic School of Grenoble, Γαλλία και το διδακτορικό του δίπλωμα το 200 από το ίδιο ίδρυμα.

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ματίας Μπουχέρ
Γραμματέας

Μ. Μπούχερ

Ο Ματτίας Μπούχερ γεννήθηκε στην Ελβετία το 1964. Έλαβε το μεταπτυχιακό και διδακτορικό πτυχίο του στο electrical engineering από το Swiss Federal Institute of Technology (EPFL) , το 1993 και 1999 αντίστοιχα. Το θέμα της διδακτορικής διατριβής του ήταν το analytical charge-based compact modelling of MOSFETs.

Αναλυτικό Βιογραφικό

Δημήτριος Τάσσης
Ταμίας

Δ. Τάσσης

O Δημήτριος Τάσσης είναι αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Φυσικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικό Βιογραφικό

Μαργαρίτα Χατζηχρηστίδη
Μέλος

Μ. Χατζηχρηστίδη

Η Μαργαρίτα Χατζηχρηστίδη έλαβε το πτυχίο Φυσικής το 1997, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Το 1999 πήρε μεταπτυχιακό πάνω στην Επιστήμη και Τεχνολογία Πολυμερών από το University of Manchester Institute of Science and Technology.

Αναλυτικό Βιογραφικό

Νίκος Κονοφάος
Μέλος

Ν. Κονοφάος

Ο Νίκος Κονοφάος γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1965. Έλαβε πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το 1987 και διδακτορικό δίπλωμα (PhD) Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών από το πανεπιστήμιο του Bradford της Μεγάλης Βρετανίας το 1993.

Αναλυτικό Βιογραφικό

Γιώργος Κωνσταντινίδης
Μέλος

Γ. Κωνσταντινίδης

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έλαβε το πτυχίο Εφαρμοσμένης Φυσικής το 1982, από το University of Salford, Department of Pure & Applied Physics, U.K. Το 1985 πήρε μεταπτυχιακό πάνω στα Ηλεκτρονικά στερεάς κατάστασης, από το University of Salford, Department of Electronic & Electrical Engineering, U.K.

Αναλυτικό Βιογραφικό