Το ΔΣ της Επιστημονικής εταιρείας Micro&Nano προσκαλει τα μέλης της στην ετησια γενική συνέλευση και ενημέρωση την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 3:30μμ, ή αν δεν υπάρξει απαρτία την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 3:30μμ στην αίθουσα διαλέξεων Αγαίο του κτιρίου 26 (Πληροφορικής & Μικροηλεκτρονικής) του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Συμμετοχή μπορει να γινει και με ηλεκτρονικά μέσα. Για τον σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν και με skype καλώντας το Skypename: Micro and Nano Society of Greece, που αντιστοιχεί σε e-mail micro-nano@inn.demokritos.gr

Τακτικά μέλη της εταιρείας μπορει να ειναι κατοχοι μεταπτυχιακου στον τομέα της Μικρο και Νανοτεχνολογίας (επιστήμης υλικών, τεχνολογιών-διεργασιών, (βιο) αισθητήρων-ηλεκτρονικών-φωτονικών διατάξεων, κυκλωμάτων, μικρο-νανο-βιο-συστημάτων) καθώς και φορείς (Ερευνητικά Ινστιτούτα, Κέντρα, ΑΕΙ/ΤΕΙ, τμήματα, προγράμματα, και εργαστήρια αυτών) και εταιρείες του κλάδου.

Δικαιωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακώς εν τάξει μέλη της εταρείας που εχουν πληρώσει την συνδρομη των 15 Ευρώ για το 2019.

Με την ευκαιρεία θυμίζουμε ότι η συνδρομή πληρώνεται από την ιστοσελίδα της εταιρείας https://micro-nano.gr/el/micro-nano/ ακολουθώντας τον σχετικό συνδεσμο ειτε με κάρτα είτε με κατάθεση σε λογαριασμό. Η πληρωμή των φορέων και των εταιρειών γίνεται με μετρητά ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.
Θέματα της συνελεύσεως θα ειναι oικονομικός απολογισμός και έγκριση αυτού.

Εγκριση μείωσης κοστους συμμετοχής φορέων και εταιρειών στα 100 Ευρώ ετησίως αντι των 200 Ευρώ.

Ενημέρωση για το συνέδριο της εταιρείας Μικρο&Νανο το 2020, συνεργασίες, άλλα θέματα και προτάσεις των μελών.
Η παρουσία σας ειναι σημαντική
Σας αναμένουμε

This site is registered on wpml.org as a development site.